Oude IJsseltocht 2023.

Op zondag 7 mei is het tijd voor een van de mooiste toertochten; de 3️⃣4️⃣e Oude Ijsseltocht. De routes tonen je de indrukwekkende Achterhoek en de prachtige Duitse grensregio Noordrijn-Westfalen 🙌 Onderweg geniet je van glooiend heuvellandschap, afgewisseld met vlakke stukken en een aantal pittige klimmetjes.

Met afstanden van 95, 130 en 165 km is de 3️⃣4️⃣e Oude Ijsseltocht geschikt voor elk niveau fietser. Naast aantrekkelijke routes zorgen we voor een compleet verzorgde toertocht met pauze plekken. Na afloop kom je toch ook gezellig een (speciaal) biertje 🍺 drinken en een broodje hamburger 🍔 van de BBQ proeven?

Ben jij een gravel liefhebber?
Ook deze route verzorgen wij! 🙌
Rijdt nu de primeur tijdens de 3️⃣4️⃣e Oude Ijsseltocht. Een schitterende gravelroute van +\- 75 km door het Achterhoekse landschap 🌳.

Schrijf je in via fietssport.
https://www.fietssport.nl/toertochten/54773

Op zondag 7 mei is het tijd voor één van de mooiste toertochten; de 3️⃣4️⃣e Oude IJsseltocht. De routes tonen je de indrukwekkende Achterhoek en de prachtige Duitse grensregio Noordrijn-Westfalen 🙌 Onderweg geniet je van glooiend heuvellandschap, afgewisseld met vlakke stukken en een aantal pittige klimmetjes.

Racefiets:
Met afstanden van 95, 130 en 165 km is de 3️⃣4️⃣e Oude IJsseltocht geschikt voor elk niveau fietser. Naast aantrekkelijke routes zorgen we voor een compleet verzorgde toertocht met pauze plekken.

Gravelbike:
Ook voor de gravelbikers hebben wij dit jaar een mooie graveltocht in petto. Rijd nu de primeur tijdens de 3️⃣4️⃣e Oude IJsseltocht. Een schitterende gravelroute van +- 75 km door het Achterhoekse landschap 🌳De tocht is inclusief een speciaal biertje en een broodje hamburger 🍔. De kosten hiervoor zijn €17,50.

Stadsfiets of E-bike:
De route van 40 kilometer is geschikt voor het hele gezin en cirkelt rondom Ulft.

Na afloop kun je nog nagenieten van de rit onder het genot van een (speciaal) biertje 🍺 en een broodje hamburger 🍔 van de BBQ. Zien we je op 7 mei?!

Schrijf je in via fietssport.nl. Daginschrijving ook mogelijk.

Organisatie door RTC de Wildt.
Startlocatie: Dr. Ariënsstraat 5 in Ulft.

Met dank aan onze sponsoren:

Evers Financiële Dienstverlening Ulft
Kuiperij & Smit Hoveniers
backWERK Nederland

Dozon B.V., Tweewielercentrum Mekers,
Mecking’s Sportshop, Bike Emotions, Oldenboom BV, Achterhoek Service, Pedaleur Bikes, Comfort Company, AtéCé Graphic Products, BMN Bouwmaterialen, Sjoerd de Jong Hovenier, Dry rub, Vink Gereedschapmakerij, Hendriksen Groep Ulft, Heutinck Makelaardij B.V., Achterkamp, FIMAX BV, Biljoen Groen & Liemers Hendriks, Altop Groep, Hans Rijntjes Financieel Adviesburo, Fightstreet Brewery, Terborgse Wijncentrale, Bike Totaal Frazer, Van Slingerland Tweewielers, AH Ulft, Jumbo Ulft, Landwinkel Luemes en PurePower Sports Nutrition